Ens colem en el rodatge de la sèrie ‘La forastera’ d’ À Punt al Camp de Túria

serie

Visita la galeria de fotos del rodatge

Els camps de cirerers de Gàtova i la farmàcia del poble s’han convertit en escenaris de la nova sèrie ‘La forastera’ d’Albena Produccions. Una història sense cobertura, d’amor, intrigues, enganys, burricidis i la història de la beguda que desbancarà la Coca-Cola del regnat dels refrescos en un entorn idíl·lic per a gaudir de les segones oportunitats que ens dóna la vida i que s’emetrà en la televisió autonòmica À Punt.

Part de l’equip tècnic, format per mig centenar de persones, i dels 17 actors de la comèdia s’han desplaçat fins al xicotet municipi de la comarca de Camp de Túria de 400 habitants pera a rodar part dels vuit capítols de 50 minuts que en la ficció transcorre al poble de ‘Serrabella’.

La major part de la sèrie dirigida per Óscar Bernacer s’hagravat a Segart, encara que la necessitat de comptar amb cireres, matèria primera amb la qua ls’elabora la beguda de cua al poble fictici- va fer que es desplaçara el rodatge fins a la Serra Calderona durant diverses i sufocants jornades al llarg del mes de juliol.

Els veïns de Gàtova han pogut conéixer així aprop les peripècies de Lola (María Maroto), una jove atractiva que adora l’asfalt de la gran ciutat i executiva d’una multinacional de refrescs que està segura d’haver trobat la beguda que desbancarà la Coca-Cola, però que perd el seu treball després de la mort de la gossa de la seua cap en ingerir el nou refresc.

No obstant això, l’atropellament d’un ase després d’un accident fortuït de cotxe li proporciona a Lola una segona oportunitat.

Després del sinistre es veu atrapada a Serrabella, un poble sense cobertura que es mor a l’interior de València,ondescobrirà un refrescde cola d’elaboració artesanal la fórmula del qual guarda la família de Josep (Jordi Ballester), un atractiu llaurador que ambl’ajuda del seu germà i la seua mare custodia el secret de la beguda com el Sant Greal.  Lola haurà de descobrir la fórmula que la traga del seu infern personal al preu que siga.

Lola haurà d’integrar-se en un poble on la paella ésquasi una religió, on l’esport local és una mena de competició de coloms i on la probabilitat d’acabar alcohòlica en una semana és molt alta. Però trobarà alguna cosa més que una beguda quasi màgica. Descobrirà que la vida és més que diners i èxit. S’enamorarà dels habitants del poble, dels seus boscos, dels seus cirerers i de Josep is’enfrontarà a la decisió més complicada de la seua vida: trair a Josep i a la gent de Serrabella o renunciar al seu somni de desbancar la Coca Cola.

La producció d’Albena, que té en antena ‘Açò és un destarifo’, es va engegar a principis de juliol i finalitzarà el 3 d’agost. Per veure el resultat caldrà estar atents a la xicoteta pantalla.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà