La ciutat germana de Sant Mauro Torinese acull a estudiants de l’Eliana

sanmauro

Van realitzar un sopar de germanor i la vista a Torí

Tal com van fer els estudiants de la localitat italiana de Sant Mauro el passat mes de febrer, ara és el torn dels estudiants de secundària de l’Eliana, que van partir el passat 11 d’abril cap a la ciutat situada en la regió del Piemont italià. En el viatge han participat 26 alumnes acompanyats per tres professors.

El viatge a Itàlia ho van realitzar en bus des de l’Eliana fins a Sant Mauro, on van  gaudir d’un concert de benvinguda en el Plexe de l’Església de la ciutat del Piemont, abans de ser distribuïts en les diferents famílies amb les quals han realitzat l’estada.

Una de les activitats estrela ha sigut la visita a la ciutat de Torí acompanyats pel Comitè d’Agermanament de Sant Mauro i un sopar d’agermanament (com ja es va realitzar en la visita a l’Eliana) al costat de les famílies d’acolliment, el professorat acompanyant i representants del consistori del municipi italià.

Els estudiants tornaren cap a l’Eliana el 16 d’abril. Des de l’Ajuntament de l’Eliana hi ha satisfacció en la realització d’aquesta iniciativa d’intercanvi cultural entre el municipi de Camp de Túria i Sant Mauro. Per a l’edil d’Educació, Eva Santafé, “aquests intercanvis culturals són necessaris per a enfortir els llaços d’unió que s’han creat entre els adolescents de tots dos municipis després de la visita a l’Eliana al febrer”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà