L’alcalde de l’Eliana i el subdelegat del Govern signen el nou reglament de la Junta Local de Seguretat

El camp de Túria
L’alcalde de l’Eliana, Josep María Ángel, i el subdelegat del Govern, Luís Felipe Martínez, han signat este matí el nou reglament de la Junta Local de Seguretat de l’Eliana (JLS).

Pau Tineo

Segons expliquen fonts del consistori, este document “és un instrument que permetrà millorar la coordinació i cooperació entre els diferents cossos de seguretat que exerceixen funcions en el municipi”. En la signatura, que ha tingut lloc en la seu de la Subdelegació del Govern, també han estat presentes el regidor de Seguretat del consistori, Manel Tobed, i el cap de la Policia Local, Constantino Antón.

El nou document regula les competències i el règim de funcionament i constitució de la JLS de l’Eliana, un organisme que va ser creat al juny de 1992. Entre les competències que el nou reglament atribueix a la Junta Local de Seguretat de l’Eliana destaquen “l’elaboració d’un Pla Local de Seguretat, l’anàlisi i la valoració de la situació de la seguretat ciutadana en el municipi i la creació de fórmules que garantisquen l’intercanvi fluït d’informació entre els diferents cossos de seguretat”.

L’organisme també podrà proposar les prioritats d’actuació, les accions conjuntes i les campanyes de prevenció que contribuïsquen a la millora de la seguretat ciutadana i la seguretat vial; i acordar els plans específics de col·laboració i coordinació a desenvolupar amb motiu de la celebració d’esdeveniments extraordinaris.

La JLS de l’Eliana estarà formada per l’alcalde-president de l’Ajuntament; el cap de la Unitat de la Guàrdia Civil del municipi; un representant de la Delegació o Subdelegació del Govern a la Comunitat Valenciana; un representant designat per la conselleria competent; el regidor de Seguretat; i el cap de la Policia Local.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà