Escrits a la Tardor repartirà 2.700 euros en premis

escrits de la tardor camp de turia
Guanyadors del certamen literari de 2018.

El certamen literari de l’Eliana obri el període d’inscripció

El certamen de literària narrativa curta en valencià i castellà de l’Eliana Escrits a la Tardor obri el termini de presentació de sol·licituds per a participar en la XVIII edició del concurs fins el proper 20 de setembre.

Escrits a la Tardor és un certamen que té la finalitat de fomentar i promoure la creació literària com a manifestació cultural i, també, d’impulsar l’ús social de la llengua valenciana. Va dirigit a totes aquelles persones majors de 14 anys amb inquietuds i interessos en l’escriptura creativa.

Els relats, que podran ser de temàtica lliure, hauran de ser inèdits i no haver sigut premiats en certàmens anteriors a la data d’aquesta convocatòria. La seua extensió ha d’estar entre els 5 i 8 fulls a una cara i escrits a doble espai.

S’han establert dues categories per al concurs. La ‘Primera’, per a majors de 18 anys que podran relatar tant en valencià com en castellà; i la ‘Juvenil’, per a escriptors d’entre 14 i 17 anys que també podran relatar en les dues llengües.

En aquesta edició, els premis en la ‘Categoria Primera’ seran de 900 euros en llengua castellana i de 1.100 euros en llengua valenciana. En la ‘Categoria Juvenil’, els premis seran de 300 euros els relatats en castellà i de 400 euros els relatats en valencià. Aquests imports es corresponen a la participació de la Regidoria de Cultura i de la Regidoria de Política Lingüística, com a impulsora d’activitats per a fomentar l’ús de la llengua valenciana.

El jurat procedirà amb la selecció dels relats la segona quinzena de novembre i el seu veredicte es farà públic la primera setmana de desembre. La entrega de premis es portarà a terme en un acte que tindrà lloc al desembre, abans de les festes nadalenques.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà