L’Eliana reasfalta l’aparcament del Centre Sociocultural i alguns trams de carrers

El Pla de Camins i Vials de la Diputació de València finança les actuacions amb un pressupost de 46.000 euros

L’Eliana continua millorant l’asfaltat d’algunes de les seues vies en diverses zones del municipi. El Pla de Camins i Vials de la Diputació de València ha invertit 46.000 euros en reasfaltar l’aparcament del Centre Sociocultural i alguns trams de carrers de la població, concretament els carrers Pobla Llarga i L’Espina, a El Valle; Ángel Comes, a l’Escorial; i Triomf, en Montesol.

L’actuació, que va començar el passat 11 de novembre, contempla tant l’asfaltat de la calçada com la pintura viària. Els carrers afectats ja estan obertes al trànsit. Pel que fa a l’aparcament del Centre Sociocultural, s’espera poder posar-lo en servei de manera imminent, una vegada conclosos els treballs de pintura.

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, ha declarat que el Consistori continuarà treballant per a millorar les infraestructures de la localitat i ha anunciat que “l’ampliació de l’aparcament de les Neus serà una realitat molt prompte”, afegint que “al llarg de 2020 hi haurà una forta inversió en asfaltat dels vials de l’Eliana així com en reparació de voreres”.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.