La Policia Local repartirà màscares als treballadors al metro i bus de l’Eliana

policia local

Els agents repartiran 6 unitats a cada viatger

La Policia Local de l’Eliana tornarà a repartir, entre el dilluns 4 i el dimarts 5, màscares higièniques en les parades de metro i autobús de la localitat en el marc de la campanya impulsada pel Ministeri de l’Interior “Cultura de Protecció Personal”. Així, els agents repartiran 6 unitats d’aquest material de protecció d’ús obligatori des d’aquest dilluns als ciutadans que es desplacen en transport públic als seus llocs de treball.

D’aquesta manera es cobriran, entre les 6 i les 9 del matí, els baixadors d’Entrepins i Montesol, la parada de metro de l’Eliana i les parades dels autobusos de la línia 146, El Osito, l’Eliana, Benagéber i València i la línia 145, Llíria, l’Eliana i València.

Des d’aquest 4 de maig, quan s’aprofundeix en la fase zero de la desescalada, l’ús de màscara en el transport públic serà obligatori i el Govern ha previst incrementar la seua distribució amb sis milions en els principals nuclis de transport.

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, ha insistit que “en aquesta fase de la desescalada és crucial el control i la responsabilitat social i personal”. En aquest sentit ha recordat que les màscares higièniques són les adequades per a les persones sanes i sense contacte amb el coronavirus, sempre junt a les recomanacions de distanciament físic i higiene. Per a persones contagiades, amb símptomes o positives asimptomàtiques, s’aconsella l’ús de les màscares quirúrgiques, i les de tipus EPI són solament per a persones en contacte amb el virus, així com per a grups vulnerables i sempre baix prescripció mèdica.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà