El poliesportiu de l’Eliana reobri les pistes de tennis i atletisme amb cita prévia

polideportivo eliana

Per a poder circular per les instal·lacions és obligatori l’ús de màscara

El poliesportiu de l’Eliana reobrirà les seues portes demà amb cita prèvia concertada i per als esports individuals de tennis i atletisme. No obstant això, en els pròxims dies, la regidoria d’Esports té previst obrir a l’ús les pistes de frontó i vòlei, en tractar-se també d’esports a l’aire lliure.

Les reserves de pista podran realitzar-se per telèfon (96 274 00 55) per a totes dues modalitats, i també a través de la web en el cas de les de tennis. Els torns per a tennis seran d’una hora de joc utilitzant-se l’última mitja hora per a la seua desinfecció, des de les 8.30 fins a les 22 hores i amb un màxim de dos jugadors per hora. Mentrestant, per a atletisme l’horari es distribuirà entre les 9 i les 22 hores, amb un màxim de 3 corredors per torn, que ocuparan solament els carrers imparells.

Per a reduir el risc de contagi s’ha habilitat un únic punt d’accés, a través de la porta principal de l’Avinguda Poliesportiu. Els fluxos de pas estaran marcats en el sòl tant per a l’entrada com per a l’eixida de les instal·lacions. La restriccions i normes d’ús durant la pandèmia estan adaptades per a cada pràctica encara que, en general, passen per des de no poder utilitzar els vestuaris ni lavabos, l’obligació d’acudir amb la roba esportiva de casa o la prohibició de romandre temps abans ni després de l’activitat. Els entrenaments no permeten acompanyament i es realitzaran a porta tancada i seguint les instruccions del personal de les instal·lacions.

Per la seguretat de tots els usuaris no podran accedir al poliesportiu els qui hagen estat en contacte amb una persona infectada per Covid-19 en els últims 14 dies o els qui presenten símptomes com ara tos, febre, dificultat respiratòria, mal de gola, dolors musculars, alteracions de paladar o olfacte.

Per a poder circular per les instal·lacions esportives municipals és obligatori l’ús de màscara i llegir les recomanacions posades en l’entrada.

Així mateix, les instal·lacions compliran també un estricte protocol de desinfecció de les seues portes d’accés, xarxes, pòsters, graderies o pistes, entre altres, tots els dies i en diferents intervals de temps amb l’objectiu de mantindre-les en les millors condicions higièniques i sanitàries per als usuaris.

En aquest sentit l’edil de Polítiques Esportives, Concha Montaner, ha incidit en què durant la Fase 1 està permès l’obertura d’instal·lacions esportives a l’aire lliure i solament per a esports en els quals no existisca contacte i que, en tot moment, els esportistes han de complir amb les mesures d’higiene i protecció. “Per a resoldre qualsevol dubte s’ha habilitat un servei d’assessorament esportiu a través del telèfon 607 191 811 per assegurar la tornada a l’activitat física amb les millors garanties possibles”, ha recordat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà