L’Escola d’Adults de l’Eliana obri el període d’inscripció el dia 2

La matrícula es podrà formalitzar fins a l’11 de setembre

El programa del Centre de Formació de Persones Adultes de l’Eliana ha fet pública l’oferta de cursos que impartirà per a l’any acadèmic 2020/2021. El segon període ordinari d’inscripció es realitzarà del 2 a l’11 de setembre els dilluns, dimecres i divendres de 10.30 a 13 hores, i els dimarts i dijous de 17.30 a 20 hores. Per a formalitzar la matrícula serà necessari presentar una fotocòpia del DNI o passaport i emplenar una fitxa d’inscripció en les oficines del Centre de Formació.

L’oferta educativa no variarà respecte a altres anys i estarà composta per cursos de Formació Bàsica (Alfabetització, Neolectors, Educació de Base i GES), cursos d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior, preparació per a les proves lliures d’Educació Secundària i idiomes (valencià i castellà i valencià per a estrangers).

La proposta formativa es completa amb cursos i tallers que orienten i preparen a la població adulta per a viure el temps d’oci d’una forma creativa i millorar alhora les seues habilitats i destreses personals, socioculturals, cíviques i lúdic-esportives mitjançant l’intercanvi comunicatiu en llengües estrangeres, la cultura, l’associacionisme, xarrades sobre salut, benestar i envelliment actiu o l’ecologia.

Un dels requisits bàsics és tindre 18 anys o complir-los durant l’any en què s’inicia la formació. També podran accedir al curs les persones que compleixen 16 l’any que inicien la formació i tinguen un contracte laboral, siguen esportistes d’alt rendiment o vulguen cursar la formació per a les proves d’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà.

Els i les alumnes hauran d’acudir al centre educatiu seguint les mesures d’higiene i de prevenció front a la COVID-19. L’ús de la mascareta serà obligatori; s’haurà de respectar la distància de seguretat i acudir amb bolígraf propi.

L’alcalde, Salva Torrent, ha tornat a insistir en la importància de la formació en totes les etapes de la vida, i especialment en la de les persones adultes, que els permeta accedir al sistema educatiu, millorar la seua qualitat professional o preparar-se per a l’exercici d’altres professions, així com desenvolupar la seua capacitat de participació en la vida social, cultural, política i econòmica de l’Eliana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà