L’ElianaVol inicia una nova campanya de recollida d’aliments

cartel recogida alimentos l'eliana

Les accions arranquen en els col·legis de la localitat

L’Associació pel Voluntariat L’ElianaVol, en col·laboració amb l’Ajuntament de l’Eliana, ha posat en marxa una nova campanya d’ajuda humanitària, Refugianostrum 2021. La primeres accions se centraran en la recollida d’aliments i productes bàsics que va arrancar el dijous 10 de juliol en l’IES l’Eliana, Col·legi Helios, CEIP El Garbí i CEIP l’Olivera. En aquests centres els i les alumnes i les seues famílies podran entregar aliments com oli, tomaca fregida, sucre, arròs, café o llegums, que aniran destinats als refugiats Sirians quan es compleixen deu anys de l’inici de la guerra civil.

Aquesta acció s’estendrà a la resta de la ciutadania, el divendres 11 i el dissabte 12. Per a això els voluntaris i voluntàries elianeres estaran en l’espai Tarazona del parc de la Pineda ininterrompudament de 10:00 a 20:30 hores, punt que comptarà a més amb un rastrell solidari. També estaran en l’aparcament de l’Avinguda de les Corts Valencianes en horari de 10:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 20:30 hores.

La campanya es complementarà els pròxims dies 25, 26 i 27 de juny amb art solidari en Café de Lidora, que acollirà una exposició i venda d’obres donades per artistes plàstics consagrats i novells i la recaptació dels quals es destinarà íntegrament a l’associació SOS Refugiats, dedicada a l’ajuda de persones refugiades a Grècia.

La regidora de Cooperació, Voluntariat i Solidaritat, Cristina Díaz, ha recordat el treball d’aquesta entitat, que recentment ha congregat a un important nombre d’elianers i elianeres en contra de la vulneració dels Drets Humans en l’actual crisi migratòria. En aquesta ocasió, un any més, l’ElianaVol buscarà pal·liar les conseqüències econòmiques, socials i sanitàries que s’han vist agreujades per la pandèmia i ha convidat a veïns i veïnes a participar i demostrar així el seu gran compromís social

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà