La piscina de l’Eliana obri amb entrada anticipada i aforament limitat

piscina l'Eliana Camp de Túria

Les instal·lacions romandran obertes fins al 12 de setembre

La piscina municipal de l’Eliana obrirà aquest dissabte, 19 de juny, avançant la data respecte a l’any passat però mantenint les mesures anticovid implantades. D’aquesta manera es mantindrà la limitació d’aforament a 40 persones delimitat en parcel·les de 5 metres quadrats, a fi de garantir la distància mínima de 1,5 metres.

Els usos es tornaran a establir en tres franges horàries, separades per un espai de temps per a la desinfecció. Així, de dimarts a dijous obrirà d’11 a 12 hores per a persones de risc, i dos torns, a les 12.30 i a les 16 hores i de 16.30 a 20 hores. Els divendres, dissabtes i diumenges els torns de la vesprada s’ampliaran mitja hora.

La regidoria de Serveis Urbans ha traçat recorreguts dins de la piscina per a circulació de banyistes pel recinte i ha disposat diversos dispensadors de gel hidroalcohòlic. Els vestuaris i lavabos podran ser usats, però no les seues dutxes.

La venda anticipada d’entrades serà a través del web Elientrada amb la reserva d’únicament el 10% per a venda presencial, és a dir 4 entrades per franja horària. Aquesta temporada tampoc estaran disponibles els abonaments, ja que impossibiliten la gestió diària d’aforaments. Els preus continuaran sent molt assequibles: l’entrada general a 1.50 euros i la reduïda a 1.20 euros per a menors, de 3 a 13 anys, les persones jubilades i titulars del carnet jove.

Pel que respecta a les normes de funcionament els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats per un adult i serà obligatori dutxar-se abans d’entrar en l’aigua. D’altra banda, queda prohibit córrer pel perímetre de la piscina, introduir objectes com a gots, inflables -excepte maneguets i suros- o menjar dins del recinte.

Com tots els anys, els dilluns el recinte romandrà tancat per qüestions de manteniment. El recinte es troba en l’Avinguda del Parc nº5 i compta amb dues piscines, una d’elles per a ús infantil, que romandran obertes fins al pròxim 12 de setembre.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà