Banner papereria Ruiz

S’obri el termini per a sol·licitar les ajudes municipals al lloguer jove a l’Eliana

Ajuntament de l'Eliana

Les i els joves del municipi emancipats, d’entre 18 i 35 anys, poden presentar la seua sol·licitud fins al 19 de juliol

Des d’aquest dilluns, 21 de juny, està obert el termini per a sol·licitar la subvenció de lloguer jove 2021 a l’Eliana. Com a novetat, enguany s’ha creat un tràmit en la Seu Electrònica per a facilitar la gestió a les persones interessades, on a més podran consultar les Bases de la convocatòria.

El termini de presentació d’instàncies estarà obert fins al pròxim 19 de juliol i, com en altres anys, aquesta convocatòria està dirigida a joves de l’Eliana d’entre 18 i 35 anys. Enguany, a més, l’Ajuntament ha incrementat l’aportació de 600 a 720 euros a l’any, amb l’objectiu de possibilitar, en millors condicions econòmiques, l’emancipació juvenil. Tot això perquè aquest sector de la població que tinga una renda més baixa puga accedir a un habitatge assequible en la localitat.

Les sol·licituds es podran presentar en el Centre Sociocultural, a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament o a través de qualsevol de les formes establides en la llei. Les persones interessades a rebre més informació poden escriure al correu electrònic subvencions@leliana.es o cridar al telèfon 96 275 80 30 i marcar l’extensió 502, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

L’edil de Polítiques de Joventut, Jorge Pérez Comeche, ha destacat que aquestes ajudes complementen les de la Generalitat Valenciana i permeten arribar a més població en augmentar el IPREM fins al 3,5. ‘Aquesta és una acció més dins de les polítiques de joventut i habitatge digne i que se suma a la recent creació d’un parc públic d’habitatges, que permet el conveni signat amb la Conselleria’, ha recordat.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.