Banner papereria Ruiz

L’Eliana editarà una Guia per a promocionar la seua oferta comercial

Guia comercial l'eliana

Promoció Econòmica convida a comerciants i professionals del municipi

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Eliana està treballant per a posar en marxa l’edició d’una Guia Comercial i Professional, que reculla en un únic suport tota l’oferta de la localitat, amb l’objectiu de fomentar el comerç local, especialment afectat per la crisi econòmica derivada de la pandèmia de Covid-19 .

Per això, ha convidat a tots els comerços, professionals i autònoms que exercisquen la seua activitat en el municipi a registrar-se, a través d’un formulari d’inscripció gratuït, en el qual tan sols hauran d’emplenar les dades públiques actualitzades com l’horari, la descripció del seu negoci, l’adreça o la seua pàgina web.

Aquesta guia de consulta, que es publicarà a la fi d’any en paper i en format digital, és un servei gratuït del consistori que es repartirà en establiments, edificis púbics i altres punts d’interés de la localitat.

Es tracta d’una iniciativa que busca facilitar als i les consumidores la informació sobre qualsevol servei o producte oferit en el municipi de manera intuïtiva i senzilla. “Per això, anime a tots els comerciants i professionals a tindre presència en ella per a arribar així a una major quantitat de públic i donar a conéixer l’ampli teixit comercial amb el qual compta l’Eliana” ha destacat la regidora de Promoció Econòmica, Marta Andrés.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.