El ‘Bono Compra’ repartirà fins a 2.500 euros per comerç

Presentación de las ayudas bono compra la Eliana

El termini està obert fins al 26 de novembre

L’Ajuntament de l’Eliana ha obert el termini perquè els comerços s’adherisquen a la pròxima campanya de Bono Compra. D’aquesta manera, des de hui i fins al 26 de novembre, els xicotets comerços, locals d’hostaleria i establiments de prestacions de serveis podran adherir-se al programa, preferentment, a través del tràmit habilitat en la Seu Electrònica.

Després de l’èxit d’aquesta iniciativa en l’exercici 2020, la Regidoria de Promoció Econòmica ha reeditat la campanya, emmarcada dins del pla ‘l’Eliana Impulsa’, a la qual destinarà 150.000 euros per a fomentar el consum en comerços local.

Es tracta de la primera fase del programa, dirigida exclusivament a establiments locals, i que la campanya per a la ciutadania es posarà en marxa durant el primer trimestre del 2022.

Com a novetat, el comerç adherit tindrà accés a la informació relativa als bons utilitzats i pendents en tot moment durant la vigència de la campanya gràcies a una aplicació telemàtica creada per l’Ajuntament i a través de la qual podran realitzar tots els tràmits relacionats amb l’obtenció, bescanvi i justificació dels bons compra.

Els comerços sol·licitants, que podran optar fins a 2.500 euros cadascun, hauran de complir una sèrie de requisits com desenvolupar la seua activitat a l’Eliana, estar donat d’alta en l’IAE i en les obligacions tributàries corresponents o no tindre deute algun pendent amb l’Ajuntament. Per a qualsevol dubte o aclariment els i les empresàries podran dirigir-se a l’Agència de Desenvolupament Local a través del correu aedl@leliana.es o del telèfon 96 275 80 30 (ext. 511).

La regidora de Promoció Econòmica, Marta Andrés, ha recordat la crisi derivada del COVID-19 ha suposat un greu perjudici per al teixit socioeconòmic local amb especial incidència en el comerç, hostaleria i empreses de serveis. “Des del Consistori entenem que continua sent necessari adoptar aquest tipus de mesures per a contribuir a afrontar la crisi des del punt de vista econòmic i fomentar les compres en la nostra localitat”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà