L’Eliana crearà un refugi animal

Ajuntament de l'Eliana

La plantació d’arbres o la millora de la il·luminació, entre els projectes més votats dels Pressupostos Participatius

Més de 1.000 veïns de l’Eliana han participat en el programa municipal de Pressupostos Participatius, emetent 2.689 vots.

La proposta de creació d’un refugi animal ha sigut l’opció més votada amb 348 sufragis. Aquesta acció s’executarà en 2022 i tindrà un cost estimat de 150.000 euros.

Amb 241 suports, repeteix la iniciativa de plantar més arbres als carrers, que prosperarà amb un cost estimat de 30.000 euros.
En els comptes públics de 2022, s’inclourà també la millora de la il·luminació en els passos de vianants, entre altres els de l’avinguda de les Corts Valencianes. Amb 219 vots, aquestes millores tindran un cost aproximat de 15.000 euros.

Entre les més votades es troben propostes que l’Ajuntament tenia previst abordar l’any vinent com l’ampliació de carrils bici, reformar la piscina municipal d’estiu o reparar voreres i millorar l’asfaltat de diversos punts del terme municipal. A més, la resta de propostes seran tingudes en compte pel Consistori i es podran escometre conforme es dispose de crèdit pressupostari.

El regidor de Participació Ciutadana, Jorge Pérez, ha celebrat que s’haja multiplicat per sis la participació en aquesta edició del programa. “Aquest pròxim exercici invertirem prop de 200.000 euros en aquestes 3 accions més votades que es traduiran directament en millores en la qualitat de vida de tots els elianeros”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà