L’Eliana lliura 100 lots de Nadal

lotes navidad de eliana

Amb la col·laboració de la Farmàcia El Mercat i el Banc d’Aliments.

Un Nadal més, des de l’Àrea de Polítiques Socials de l’Ajuntament de l’Eliana s’ha realitzat el lliurament de lots alimentaris i màscares a persones i famílies usuàries de Serveis Socials. Aquesta iniciativa, que funciona com a complement a la intervenció realitzada des de l’Àrea, pretén que aquestes persones i famílies puguen passar un Nadal més acollidor i pal·liar en major mesura les dificultats ocasionades per la crisi social derivada del Covid-19.

Enguany, els joguets i les lectures infantils repartits per als menors d’aquestes famílies han sigut donats per la farmàcia El Mercat, així com un descompte per a aquest establiment. Per part seua, el Banc d’Aliments ha col·laborat aportant targetes moneder per a l’adquisició de productes de primera necessitat en els supermercats Consum i El Corte Inglés.

Lotes Navidad 2

L’alcalde Salva Torrent i la regidora delegada de Polítiques Socials, MªJosé Valenzuela, han aprofitat la presència en l’acte dels representants d’aquestes entitats col·laboradores per a agrair a Vanessa Torrent, titular de la farmàcia El Mercat, i a Jaume Serra, president del Banc d’Aliments, la seua participació en aquesta acció social en unes dates tan assenyalades i els han convidat a continuar col·laborant en els pròxims anys per a afavorir que totes les persones i famílies veïnes de l’Eliana, sense distinció de la seua situació socioeconòmica o qualsevol altra circumstància social, puguen gaudir en major mesura del Nadal en companyia dels seus sers estimats.

Finalment, l’alcalde i la regidora també han volgut agrair a la població de l’Eliana que solidàriament ha col·laborat aportant joguets i lectures infantils així com al personal de Serveis Socials pel seu compromís i esforç.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà