Els Reis Mags acudiran a les cases dels xiquets amb Covid confinats

Cartel Reyes

Visitaran l’Eliana en tres campaments en diferents zones

Enguany els Reis Mags també passaran per l’Eliana però, a causa de la situació sanitària, tampoc realitzaran la tradicional cavalcada igual que l’any passat. És per això que l’Ajuntament, malgrat haver anunciat l’arribada dels Monarques a la plaça d’Europa, ha organitzat finalment una vesprada diferent però igual d’especial i màgica per als més xicotets i xicotetes.

Totes aquelles persones que vulguen visitar als Reis Mags podrà dirigir-se a un dels tres campaments situats en diferents zones del poble la vesprada del 5 de gener a partir de les 17.30 hores. Gràcies al seu poder màgic, Ses Majestats d’Orient estaran simultàniament en les tres zones destinades.

Els campaments dels Reis Mags estaran localitzats en la plaça Pau i Llibertat (Avinguda de la Constitució), el Passeig Secondo Baldin (Parc de la Pinada) i en el Parc l’Hort de les Taules (Avinguda de les Germanies).

Perquè cap xiquet i xiqueta es quede sense el seu regal, l’Ajuntament posa a la disposició de la ciutadania el Whatsapp Municipal (+34 674 153 856), perquè aquells que es troben a casa a conseqüència de la Covid ho notifiquen amb un missatge des del dia 3 fins a les 20.00 hores del dia 4 especificant clarament el nom del xiquet o xiqueta, l’edat, el nom del pare, mare o tutor/a i la direcció. Així els Reis podran passar per casa al llarg del dia 5 de gener.

D’altra banda, els xiquets i xiquetes que encara no han entregat la carta als Reis Mags la podrà depositar en la Bústia Reial, que actualment es troba en la Bibioteca Municipal, i que a partir del dia 4 de gener estarà en la plaça del País Valencià.

El regidor de Cultura Festiva, Kike Martínez Escrivà, ha assegurat que els Reis Mags esperaran als elianers en cadascun dels campaments respectant les mesures de protecció enfront de la Covid. A més, ha recomanat que les persones que vulguen visitar a Ses Majestats ho facen en el campament que se li indica en la imatge depenent del lloc de la seua residència i respectant les mesures de protecció, com la màscara obligatòria, la distància de seguretat de 1,5 metres i la desinfecció de mans.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà