L’Eliana obri el termini de presentació de propostes per als Pressupostos Participatius 2022

PROPOSA CARTEL 2022 FINAL

Del 23 de febrer al 27 de març en la web lelianaparticipa.es i a través d’urnes en edificis municipals

El programa de Pressupostos Participatius 2022 de l’Eliana comença hui amb la primera fase de la convocatòria. A partir d’aquest dimarts, 23 de febrer, i fins al 27 de març, els elianers i elianeres poden presentar les seues propostes per a millorar el municipi a través de la web de www.lelianaparticipa.es i en les urnes instal·lades a l’Ajuntament, el Centre Sociocultural o la Biblioteca, buscant així trencar amb la bretxa digital.

Entre les iniciatives que el Consistori reba, els tècnics municipals seleccionaran durant els mesos de març i maig aquelles que resulten viables i corresponguen a inversions municipals per a sotmetre-les posteriorment a votació pública el pròxim mes de maig.

L’Ajuntament de l’Eliana convoca aquesta vuitena edició dels Pressupostos Participatius per a facilitar el procés d’elaboració dels comptes municipals del pròxim 2023 i promoure la contribució activa de la ciutadania elianera.

El regidor de Participació Ciutadana, Jorge Pérez Comeche, ha reconegut que l’objectiu és involucrar al màxim nombre de persones en la construcció del futur de l’Eliana, “amb desenes de propostes executades en aquests 8 anys d’uns Pressupostos que són degans en la Comunitat Valenciana i que compten, en cada edició, amb major participació”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà