Més de 70 comerços de l’Eliana oferiran en març i abril descomptes de fins al 50%

Arranca una nova edició de Bono Compra

La campanya de Bono Compra torna a 73 establiments de l’Eliana que oferiran descomptes directes de fins al 50% de l’1 de març al 30 d’abril, amb un límit de 50 euros. La iniciativa posada en marxa per Ajuntament de l’Eliana té com a objectiu fomentar el consum en el xicotet comerç, l’hostaleria i el servei local i mobilitzarà en els seus dos mesos de duració un total de 300.000 euros.

Com a novetat, en aquesta segona edició el Consistori ha creat la web www.elicompra.es, que estarà activa a partir de demà dimarts i fins que s’esgoten els bons, perquè la ciutadania puga obtindre’ls de manera senzilla i ràpida. Després d’introduir les seues dades, cada elianer i elianera podrà descarregar els bons i dirigir-se als comerços adherits on haurà d’entregar-los acreditant la seua titularitat amb el DNI. No obstant això, les persones que necessiten ajuda en aquest procés, podran acudir presencialment al Centre Sociocultural de dilluns a dijous de 10 a 13 hores.

Els requisits per a participar com a consumidor són ser major d’edat i estar empadronat en el municipi. Cada veí o veïna es podrà descarregar cinc bons per un import total de 50 euros. Les compres hauran de realitzar-se per valor del doble dels bons que s’utilitzen, sempre superiors a 20 euros, independentment del mitjà de pagament triat.

La ciutadania haurà de buscar el logo de la campanya a la porta dels establiments participants entre els quals trobarà empreses de tots els sectors com a botigues de mobles, papereries, alimentació, estètica, restauració, farmàcies o serveis com a veterinària, fotografia o tintoreria. La venda d’alcohol i tabac no estaran subvencionats.

L’edil de Promoció Econòmica, Marta Andrés, ha recordat que el reeixit programa, posat en marxa en 2020, està emmarcat dins del pla ‘l’Eliana Impulsa’ i ha buscat des de llavors reactivar l’economia en el municipi i revertir el greu perjudici de la crisi derivada del COVID-19 en el teixit socioeconòmic local.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.