Les Falles de l’Eliana comptaran amb Punts Violeta

punto violeta l'eliana

La iniciativa torna a les celebracions festives després de més de dos anys sense activitat a causa de la pandèmia

Les Falles reprendran el pols dels carrers de l’Eliana en els pròxims dies després de diverses suspensions en 2020 i 2021 i, amb elles, ho faran els Punts Violeta, uns espais que busquen sensibilitzar a la ciutadania de les agressions sexistes en les festes així com atendre, informar i ajudar a les víctimes.

D’aquesta manera els pròxims dies 16, 17, 18 i 19 de març s’establiran en els actes nocturns de la festivitat aquestes accions integrades dins del Programa Municipal de Foment de la Igualtat i Prevenció de la Violència de Gènere.

Per a això, la Regidoria d’Igualtat ha obert el termini perquè totes les persones interessades a participar com a voluntàries en els estands puguen sol·licitar-ho, abans del pròxim 14 de març, a través del Registre d’Entrada de l’Ajuntament de l’Eliana o enviant un correu electrònic a cmontaner@leliana.es, amb l’assumpte ‘Voluntariat en Punt Violeta’. En la sol·licitud s’haurà de justificar el compliment dels següents requisits: assistència a formació en Punts Violeta o disposar de formació específica en temes d’Igualtat o Violència de Gènere.

L’edil, Concha Montaner, ha convidat a participar en algun d’aquests espais de referència segura per a “conscienciar, previndre i gaudir les festes en el respecte cap a les dones, lliures d’assetjament i humiliació masclista, convertint així a l’Eliana en un municipi lliure de violències sexistes durant aquestes esperades Falles”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà