L’Eliana rebrà 848.994 euros del Pla d’Inversions de la Diputació

alcaldes diputacion

L’Ajuntament destinarà aquest import a diverses infraestructures encara per determinar

L’Eliana és el quart municipi de la comarca de Camp de Túria que més fons rebrà del Pla d’Inversions 2022-23 de la Diputació de València, amb 848.994 euros que el Consistori destinarà a diversos projectes encara en estudi.

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, s’ha mostrat satisfet i ha agraït a la Diputació de València aquesta dotació econòmica que servirà per a “continuar millorant el municipi i la vida dels seus veïns”.

En l’anterior Pla, corresponent a 2020-2021, l’Eliana va rebre 836.406 euros que es van destinar a obres com la renovació de voreres i accessibilitat, a més de la renovació de la gespa del camp de futbol, entre altres accions. L’increment respecte a l’anterior exercici, ha estat de 12.000 euros.

La Diputació de València ha presentat aquest matí, davant de més de 200 alcaldes el pla amb una dotació de 140 milions d’euros que reforça l’aposta per l’autonomia municipal i la liquidesa que necessiten els ajuntaments per a millorar infraestructures i serveis.

Després de l’experiència dels últims anys, la principal novetat del pla biennal és la possibilitat que els tècnics locals visen els projectes amb la finalitat d’agilitzar la tramitació i posterior execució de les obres.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà