Comencen els cursos d’espanyol per a refugiats ucraïnesos a l’Eliana

curso español ucranianos 2

La iniciativa forma part de les accions promogudes per l’Ajuntament per a facilitar la seua integració en la localitat

Aquest dijous, 28 d’abril, ha començat en el Centre Municipal de Persones Adultes (EPA) el curs d’espanyol bàsic dirigit a les persones refugiades ucraïneses que han arribat recentment al municipi i a altres punts de la comarca fugint del conflicte bèl·lic.

Així un total de 40 persones, la majoria dones, rebran classes tres dies a la setmana en un únic grup que, posteriorment, es podrà incorporar a la resta de nivells A1/A2/B1 d’espanyol per a estrangers que venen funcionant des del mes de setembre i que formen part de l’oferta anual estable del centre de formació.

Aquest curs, impartit per dos professors de l’escola i que s’estendrà fins al pròxim 17 de juny, forma part de les accions promogudes per l’Ajuntament de l’Eliana per a ajudar a integrar a refugiats ucraïnesos que acullen desenes de famílies elianeres, a través de l’aprenentatge de la llengua.

L’alcalde, Salva Torrent, els ha donat la benvinguda aquest matí i ha tornat a condemnar la guerra i a mostrar el suport de l’Eliana al poble ucraïnès. “L’Ajuntament estarà fent costat a les famílies acollidores per a agrair el seu esforç i solidaritat”, ha remarcat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà