El nou servei d’orientació jurídica Justiprop arriba a l’Eliana

policia local eliana

Els divendres al matí a l’edifici de la Policia Local

L’Eliana posarà en marxa aquesta setmana l’Oficina d’Informació Jurídica de Proximitat (Justiprop), un nou el servei d’orientació, assessorament i informació jurídica gratuïta per a la ciutadania.

El servei, finançat per la Generalitat Valenciana, estarà prestat per professionals de l’advocacia a la planta baixa de l’edifici de la Policia Local (c/Puríssima, 12) els divendres en horari de 10 a 14 hores.

La implantació d’aquesta oficina evitarà a elianers i elianeres desplaçaments al cap de la partida judicial de Llíria, oferint-los una resposta ràpida en els seus dubtes jurídics i en tràmits administratius. Totes les assistències es realitzaran amb cita prèvia telemàtica o bé per telèfon al 96 275 80 30.

La ciutadania rebrà de manera gratuïta informació en matèria d’accés a la justícia, mediació, assistència a les víctimes del delicte i protecció dels drets, informació sobre seus judicials, sobre tràmits administratius davant el registre civil, mercantil i de la propietat o accés a l’estat de tramitació de processos judicials, entre altres.

cartel justiprop

L’alcalde Salva Torrent ha valorat l’arribada d’aquesta nova assistència que permetrà a la ciutadania comptar amb els serveis de l’administració de Justícia sense eixir de l’Eliana i que s’emmarca en l’avantprojecte de la Llei orgànica d’Eficiència Organitzativa del Ministeri de Justícia, que preveu la reconversió dels Jutjats de Pau en Oficines de Justícia als municipis.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà