El curt ‘Max y los superhéroes’ de l’Eliana, premiat en la MICE

MICE Taller Artesano

Ha guanyat el guardó en la secció infantil i primària

El curtmetratge ‘Max y los superhéroes’, realitzat per alumnat del Taller Artesà de l’Eliana ha sigut premiat amb el guardó de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu MICE en la secció d’infantil i primària, atorgat pel jurat professional.

El curt ha sigut realitzat per 30 xiquetsd’entre 6 i 11 anys, sota la supervisió de l’artista visual Mahalia Frizon, amb qui van poder aprendre i practicar en primera persona els diferents oficis del cinema implicats en una pel·lícula i van descobrir la màgia dels efectes especials.

Amb el referent del pop art dels anys 60, els xiquets van elaborar també tots els decorats i vestuaris.

La finalitat era gravar una versió del llibre de Rocío Bonilla i Oriol Mallet que fomenta valors com la companyonia i la relació mare fills. ‘Max y los superhéroes’ serà projectat, juntament amb els altres seleccionats, en els centres educatius del municipi.

En el seu balanç de la MICE 2022, de la qual l’Eliana és seu, el primer edil, Salva Torrent, ha destacat el ple de l’Auditori el 29 de setembre, amb la projecció i posterior debat de ‘Corazón de Mezquite’, de la cineasta mexicana Ana Laura Calderón en la qual van participar més de 500 escolars elianers.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà