‘Treballem, Barri a Barri’ conclou amb la participació de més de 350 veïns

Barri a Barri

El nou programa ha traslladat la gestió municipal a 15 àrees urbanes

La iniciativa ‘Treballem, Barri a Barri’ ha acabat aquesta setmana amb una valoració molt positiva. I és que prop de 350 veïns de diferents zones de la localitat han pogut departir amb l’alcalde, Salva Torrent, i regidors de l’equip de govern, traslladant-los, en primera persona, les seues necessitats, suggeriments, idees i projectes.

El programa, que va arrancar el passat 1 d’octubre, ha buscat fomentar la participació ciutadana, la transparència municipal i la cohesió del territori, al mateix temps que acostar l’administració local als elianers i elianeres. Per a això, durant 4 setmanes s’ha traslladat a un total de 10 espais, albergant un total de 15 barris: Entrepins, La Vall, El Escorial, Montesol, El Carmen, Vistahermosa, Montepilar, Pinaeta del Cel, Montealegre, Torre del Virrei, Almassereta, Hendaia, Bonavista, Taules i Nucli urbà, incloent-hi l’Estació, Els Cassets i La Fonda-El Campés.

Salva Torrent ha celebrat el bon acolliment de la ciutadania al projecte i ha anunciat la seua reedició per a aconseguir així una participació ciutadana real, efectiva i constant i “entre tots continuar construint l’Eliana que tots volem”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà