Més de 30 ancians i 34 treballadors seran desnonats d’una residència de l’Eliana

Residència Cuidamont
La residencia Ciudamont de l’Eliana.

La conselleria els ofereix places públiques a Carlet

Les 38 persones majors -seran 35 a la fi de la setmana vinent- que resideixen en la residència *Cuidamont de l’Eliana i els 34 treballadors de l’empresa Évora Gestió Residencial que gestiona el centre seran desnonats de les instal·lacions el pròxim 8 de novembre per ordre judicial.

L’actual gerent de la residència Cuidamont, Francisco Cabello, gerent de la residència Ciudamont, ha atés aquest matí a Infotúria.com a les portes del centre privat de l’Eliana per a aportar la seua versió sobre aquesta situació.

Segons ha explicat Cabell, el desnonament al qual es procedirà afecta en realitat a l’anterior empresa gestora Cuidamont1995 que va estar al capdavant de la residència fins a juliol del passat any, però ” ens desnonaran a nosaltres”.

Un desnonament que segueix avant malgrat els tres recursos que ha presentat l’actual empresa. “Segons diuen ens trauran a la força, encara que hagen de cridar a la Guàrdia Civil. La jutgessa no ens vol escoltar perquè òbvia que existim i no tenim ni el dret a defensar-nos”, lamenta el gerent.

El motiu del desnonament, segons apunta, és econòmic entre les dues empreses anteriors, la que gestionava el servei i la propietària de l’immoble. “La nova empresa, que es va quedar amb tots els treballadors i els clients, va subrogar el contracte de lloguer i està pagandolo”.

En aqueix traspàs del negoci, l’actual empresa va sol·licitar el canvi de titularitat al novembre del passat any, mentre que la sentència és de gener s’enguany, però les gestions en el servei d’infraestructures de la Conselleria d’Igualtat “no s’ha fet efectiu”.

Sobre la situació dels residents, des d’el mes de març passat s’han anat més de 30, encara que una altra trentena roman perquè les famílies no poden fer-se càrrec d’ells. “Estan a gust, viuen per la zona que no volen anar-se a Carlet que és on els ofereixen una plaça pública”, afig.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà