Mercadona col·labora amb el menjador social d’Ancians Desemparats de Llíria

Donación Mercadona

A través de la donació diària de productes de primera necessitat

Mercadona amplia la seua xarxa social a València i comença a col·laborar amb el menjador social les Germanetes dels Ancians Desemparats de Llíria, a través de la donació diària de productes de primera necessitat que van destinats als 64 ancians que tenen allotjats.

Tots els matins, des de la botiga que la companyia té situada al carrer Pla de l’Arc de Llíria, s’entreguen productes de primera necessitat a aquest centre, entre ells pa, llegums, carn, lactis, fruita i verdures, informa l’empresa en un comunicat.

Sor Teresa Martínez, superiora de la residència, ha agraït la col·laboració de Mercadona que “ens permet pal·liar una mica els costos que en aquest moment tots estem patint i així poder continuar oferint als nostres ancians el servei que per la seua edat i situació ells necessiten”.

Per part seua, María José Sisamón, directora de Relacions Externes de Mercadona a Castelló i València nord, valora aquest acord com “una forma més de reforçar el compromís social” a la província de València de la companyia, en ampliar la xarxa d’associacions i entitats benèfiques amb les quals ja col·labora.

Entre aquestes entitats cita el Banc d’Aliments, Casa Caridad, l’Alberg Sant Joan de Déu, Casal de la Pau, el Col·legi Parroquial Diocesà Santiago Apòstol, L’Olla, Bunyols Sense Fronteres de Gandia i la Fundació Ajuda Una Família de Paterna.

En 2021 la companyia va reforçar les seues donacions en la zona amb més de 630 tones d’aliments, és a dir, un 77% més que en 2020, quan va donar 355 tones.

Les Germanetes dels Ancians Desemparats és una congregació religiosa la fi específica de la qual és la caritat cristiana amb els ancians més vulnerables, acollint-los en un ambient de família i atenent totes les seues necessitats, materials, d’afecte i espirituals.

Actualment la congregació té presència en més de 21 països diferents, des d’on s’atén aquest col·lectiu en situació de vulnerabilitat, afigen les mateixes fonts.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà