L’Eliana inverteix 300.000 euros en l’entorn de la plaça d’Espanya

Les obres de millora estaran llistes en febrer

L’Ajuntament de l’Eliana ha iniciat recentment les obres de millora de l’enjardinament de la plaça d’Espanya, al barri de Montesol, que actuaran sobre una superfície total de 6.560 metres quadrats i en les quals ha invertit 291.287 euros.

L’objectiu és ordenar interiorment l’espai ja consolidat d’arbratge de pineda, conservant-lo i respectant el seu caràcter, millorar els trànsits per als vianants i l’accessibilitat pel jardí, ordenar i distribuir espais i ampliar els equipaments de mobiliari urbà, jocs infantils i biosaludables.

No obstant això les actuacions, que finalitzaran el mes vinent de febrer, buscaran també millorar els accessos als propis habitatges que obrin al jardí i millorar l’enllumenat públic, així com l’evacuació en superfície per a evitar foradades en les pendent causades per les avingudes d’aigua de pluja.

L’alcalde, Salva Torrent, ha recordat que en aquesta legislatura el Consistori ha actuat en la plaça Daniel Ramón, ha remodelat l’espai Vicent Tarazona del Parc de la Pinada i ha creat tres nous espais verds en carrer Rosers, Les Neus i la Gran Avinguda.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà