L’Eliana desenvolupa un projecte d’unidireccionals en zones residencials

L’Ajuntament ha invertit més de 277.000 euros

L’Ajuntament de l’Eliana està duent a terme, de manera progressiva, el projecte d’unidireccionals en diferents punts de la localitat, modificant la senyalització horitzontal i vertical per a generar sentits únics de circulació en les zones residencials

Els objectius d’aquestes actuacions, en les quals ha invertit 277.090 euros, són racionalitzar el trànsit, assegurar el normal trànsit per als vianants per la voreres i protegir aquesta infraestructura del deteriorament que li provoca l’estacionament de vehicles.

Les obres, que s’han desenvolupat ja en Montealegre, Montesol, Vistahermosa, El Valle, El Carmen, L’Escorial i Entrepins consisteixen a adequar la secció dels vials per a poder generar una zona d’estacionament en la calçada, evitant així que els vehicles envaïsquen les voreres.

En aquells casos en els quals l’ample del carrer no és suficient per a generar espai d’aparcament i doble sentit de circulació, el Consistori ha optat per generar el sentit únic de la via.

En els pròxims mesos continuarà implementant el pla en zones com Montepilar, El Paraíso i Los Almendros, i per a finalitzar, la zona de Taules, Hendaia i El Lago.

Els treballs, que està previst que finalitzen en febrer, consisteixen a marcar amb pintura viària les bandes d’aparcament, així com nous passos de vianants i marques viàries. A més, s’està instal·lant també nova senyalització vertical que regule el trànsit sobre la base dels nous sentits de circulació.

Segons l’alcalde Salva Torrent aquestes actuacions han aconseguit millorar la seguretat viària i minimitzar els accidents en les zones urbanes en les quals ja s’ha implantat.

1 Comment

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà