L’Eliana posa en valor les seues zones verdes

La nova campanya busca fomentar les bones pràctiques mediambientals en parcs i jardins

L’Ajuntament de l’Eliana ha presentat hui la seua nova campanya per a realçar les zones verdes, parcs i jardins de la localitat. Sota el títol «Cuidem els nostres espais verds. Cuidem de tu» pretén fomentar les bones pràctiques mediambientals en aquests espais de convivència, un recurs molt valuós per a la ciutadania, ja que proporcionen un lloc per a connectar amb la naturalesa, gaudir d’activitats socials i recreatives i millorar la salut.

En aquest sentit, el Consistori ha invertit en els últims anys més d’1 milió d’euros en el manteniment dels espais verds i en la creació d’altres nous i ha experimentat un avanç substancial en el servei de jardineria a través de la nova contracta, compromesa amb la millora contínua dels processos. Així, s’ha remodelat i millorat els jardins de Daniel Ramón a El Valle i la plaça d’Espanya en Montesol, s’han creat noves zones de 3.000 m² en Les Neus, carrer Rosers i Gran Avinguda, a més de Santa Gemma en El Carmen i el Recreo en l’Almassereta. A tot això se suma la nova zona verda entorn del Polígon Industrial, la remodelació de l’Espai Vicente Tarrazona, l’ampliació dels horts socials i del Bosc la Benvinguda i la creació de nous espais canins al barranc de Mandor.

L’objectiu final és desenvolupar un municipi amb multitud de zones verdes interconnectades mitjançant rutes saludables i ciclovies que permeten una correcta vertebració del territori, proporcionant una major qualitat de vida per als veïns i veïnes.

El primer edil, Salva Torrent, ha anunciat que ja està projectada la futura senda verda del barranc de Mandor, que es presentarà dilluns 3 a les 13 hores a la Sala de Plens, la millora del 8 de març i de Isadora Duncan en la zona de centre comercial, entre altres.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà