El regidor de Vox a l’Eliana s’aparta de la pancarta contra la violència contra les dones

José Noales exhibeix el mateix comportament que els diputats de Vox en les Corts

L’únic regidor de Vox a l’Ajuntament de l’Eliana, José Noales, ha sigut protagonista en la concentració celebrada aquest migdia en la plaça del País Valencià com a repulsa a l’últim assassinat masclista en Antella.

L’edil de l’oposició, que s’ha estrenat aquesta legislatura, s’ha apartat de la pancarta que s’ha col·locat a les portes de l’Ajuntament de l’Eliana sostinguda entre altres per l’alcalde Salva Torrent i la portaveu del grup municipal socialista, Marta Andrés.

El membre del partit d’ultradreta s’ha situat durant la concentració en un lateral a diversos metres de la pancarta en la qual es podia llegir ‘Ens volem lliures i vives’. ‘L’Eliana diu no a la violència contra els dones’.

D’aquesta manera, segueix la mateixa pauta de comportament que l’exhibida ahir pels diputats de Vox en les Corts Valencianes, entre ells la presidenta del parlament autonòmic, Llanos Massó, apartats de la pancarta contra la violència masclista.

En aquest cas, l’últim assassinat masclista ha sigut perpetrat per un home de 53 anys d’edat ha acoltellat fins a la mort a la seua parella, una dona de 38 anys, a l’interior de l’habitatge familiar en Antella, i després s’ha llevat la vida degollant-se.

Els fets s’han produir el passat diumenge en presència d’un fill en comú de dotze anys d’edat, que es trobava a la casa.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà