Les associacions feministes de l’Eliana titllen de “inadminisble” l’actitud “negacionista” del regidor de Vox

Critiquen que no foren presents en la concentració tots els partits amb representació en el ple

Les associacions feministes de l’Eliana ‘Lliures’ i ‘Igualtat i Punt’ han expressat el seu “malestar” per l’actitud “negacionista” de la violència de gènere de l’únic regidor de Vox a l’Ajuntament de l’Eliana, José Noales, en situar-se a un costat de la pancarta reivindicativa en la concentració convocada des del Consistori per a mostrar la repulsa per l’últim assassinat masclista en el qual un home va matar la seua dona a Antella en presència del fill de 12 anys.

“Ens sembla inadmissible que un representant del poble adopte aqueixa actitud en el primer acte contra la violéncia de génere de la legislatura, en unes dates en les quals una ona d’assassinats masclistes ha recorregut tot el territori espanyol”, mantenen en lèscrit presentat per registre d’entrada de l’Ajuntment de l’Eliana.

Les associacions feministes tambè han manifestat el seu malestar per “l’absència d’altres grups amb representació municipal en un acte convocat per les institucions i on els representants municipals com a institució són la representació de tots els ciutadans i no els d’un determinat partit polític, igual que altres actes als quals si han aparegut recentment fins amb la medalla de regidor sense cap problema”.

“Totes dues accions representen una falta de respecte cap a les víctimes i posen en evidència la falta de sensibilitat i compromís davant la lluita contra els crims masclistes”, conclou el comunicat.

Des del grup municipal Compromís per l’Eliana, han lamentat que no se’ls va enviar cap convocatòria del minut de silenci per part de l’ajuntament.

La portaveu de la coalició, Isabel Montaner, ha explicat a Infotúria.com que “L’alcalde és coneixedor d’aquesta situació i ha demanat disculpes” i ha afegit que “fins i tot a vegades encara tenint el compromís ferm i les conviccions i donant-se el cas que tingues la convocatòria, que no és el cas,no es pot assistir per diversos motius i no per això aquestes menys compromesa amb aquesta situació”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà