PP, Compromís i VOX mantenen el bloqueig al govern del PSOE a l’Eliana

cpleno elianav

L’oposició rebutja la modificació de crèdits per a adequar el Barranc de Mandor o la pista d’atletisme

El PSPV no ha tirat avant la modificació de crèdits que portava al ple extraordinari celebrat aquest matí,. Els tres grups de l’oposició -PP, Compromís i Vox- han votat en contra de la proposta de l’equip de Govern.

La modificació de crèdits proposada recollia inversions com l’adequació del Barranc de Mandor, la renovació de la pista d’atletisme, la reparació i millores en la zona verda d’Entrepins, les millores en l’edifici de la Unió Musical, una nova zona esportiva en Taules o la renovació de voreres als carrers Romeral i Mariano Benlliure, entre altres.

L’alcalde Salva Torrent ha valorat que es manté la negativa dels grups de l’oposició a recolzar qualsevol iniciativa del govern municipal -amb 8 regidors- “encara que es tracte de mesures que afavorisquen l’interés general”, tal com es va evidenciar en el ple d’organització del 6 de juliol en el qual s’havien d’aprovar els òrgans i les retribucions per a la posada en funcionament de l’Ajuntament en aquesta legislatura.

Segons el comunicat de l’equip de govern, els regidors de l’oposició, que sumen nou vots, han tirat arrere la modificació de crèdits per la qual el consistori rebria 1 milió d’euros en subvencions provinents d’altres administracions com el Govern d’Espanya, la Generalitat o la Diputació de València.

Des de l’oposició, la portavu de Compromís, Isabel Montaner, ha apuntat que la modificació de crèdit era de 2,3 mi.lions d’euros -per a les subvencions concedides només 40.000 euros i per a les que només estan sol·licitades no aplegava a 150.000 euros.

Segons la regidora de la coalició “els mètodes per a aplegar a acords per part del PSOE no son correctes i demostren que només estan ancorats en el victimisme, cadascú que atenga a la seua responsabilitat”.

En aquest sentit, l’alcalde ha manifestat que “continuarem treballant perquè els partits de l’oposició reconsideren la seua postura i atenguen les qüestions importants per a millorar la qualitat de vida de tots els elianers”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà