L’Eliana rep 21.000 euros del Pacte contra la Violència de Gènere

Es distribueixen 40 milions per a les entitats locals

El Butlletí Oficial de l’Estat ha publicat hui la resolució en la qual s’estableixen les transferències del Govern d’Espanya als ajuntaments dels fons previstos en el Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere. Es distribueixen en total 40 milions per a les entitats locals en el conjunt de l’Estat, entre les quals figura l’Eliana amb 20.906 euros.

Un dels objectius d’aquestes transferències econòmiques, contemplades en el Pacte d’Estat, és que l’administració local puga dur a terme actuacions per a previndre la violència contra les dones, tal com estableix el Conveni d’Istanbul.

El Pacte d’Estat, signat l’any 2017, conté un conjunt de mesures dirigides a previndre i combatre totes les formes de violència contra la dona i a millorar la resposta que, des de les administracions i institucions, es proporciona a les dones víctimes i a les seues filles i fills menors.

Marta Andrés, regidora de Polítiques d’Igualtat, insisteix que, “el compromís de l’Ajuntament de l’Eliana a favor de la igualtat i contra la violència de gènere és contundent, i impulsarem totes aquelles accions que siguen necessàries en aquest sentit”.

Eva Santafé, regidora de Polítiques Socials, ha recordat que l’Eliana compta amb un Equip Municipal Interdisciplinari contra la Violència de Gènere, Domèstica i de Menors des de 2003.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà