El parc de la Safor estrena calistenia, pipi-can i agility i el de Titaguas pista de patinatge

Benaguasil millora els espais verds

Els veïns de Benaguasil compten amb nous espais verds que inclouen una nova pista de patinatge al parc de Titaguas i calistenia, parc caní amb circuit agility, pipi-can i una zona arbrada amb bancs al parc de la Safor situat en la carretera de Riba-roja de Túria.

La regidora de Parcs i Jardins, Alicia Molina, ha assegurat que amb aquesta remodelació es pretén oferir un espai “innovador i interactiu” perquè els joves del municipi puguen practicar esport a l’aire lliure.

La remodelació del parc de Titaguas ha consistit en el condicionament del paviment amb formigó remolinat amb unes mesures de 8,20 x 23,7 per a la pràctica de patinatge a l’aire lliure.

A més, s’ha dotat la instal·lació de baranes amb sòcol de PVC per a la protecció contra els colps en la pràctica esportiva. La zona ja pot ser gaudida per tots els veïns i veïnes de Benaguasil complint sempre les normes d’ús.

D’altra banda, al parc de La Safor els alumnes del Taller d’Ocupació ‘Benaguasil Sostenible III’ estan ultimant els treballs d’obra i maçoneria en un entorn amb una zona de bancs, arbratge i papereres en corredors de formigó imprés, zona de calistenia de 12,70 X 8,80 amb sòl de cautxú de seguretat, zona de pipi-can amb una font i zona de agility amb balancín, rampa inclinada i salt d’alçada per a gaudi de les mascotes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà