El taller d’ocupació de l’Eliana avança en els seus projectes d’obra de paleta

Té una duració de 12 mesos equivalents a 1.920 hores de formació

El taller d’ocupació ‘Ocupa II’ de l’Eliana ha représ la seua activitat aquest mes de setembre després de l’aturada de les vacances. Aquest programa mixt d’ocupació i formació està desenvolupant, des d’el mes de desembre passat, diferents projectes en l’àmbit de fàbriques d’obra de paleta amb un total de 10 alumnes. En concret, les actuacions estan consistint en treballs sobre enrajolats, actualització i millora de les canalitzacions de lampisteria, adequació de sales d’instal·lacions, la construcció de noves gateres o la reforma i rehabilitació dels vestuaris del camp de futbol del Poliesportiu municipal, entre altres.

En aquest taller l’Ajuntament de l’Eliana ha invertit 251.354 euros a través d’una subvenció atorgada pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació LABORA. El projecte té una duració total de 12 mesos equivalents a 1.920 hores de formació en alternança amb el treball o pràctica professional, la qual cosa permet a l’alumnat-treballador l’adquisició d’experiència i destresa en un entorn laboral real, amb la finalitat de millorar la seua ocupabilitat i fomentar la inserció laboral.

Marta Andrés, regidora de Polítiques d’Ocupació i Desenvolupament Local, ha recordat que aquest taller se suma al de ‘Ocupa dones I’ que també continua en marxa, tots dos amb l’objectiu d’afavorir el desenvolupament socioeconòmic sostenible i la creació d’ocupació a l’Eliana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà