L’Eliana afavoreix la compra de material informàtic entre els joves

Les sol·licituds de la subvenció es podran presentar fins al 10 d’octubre

L’Ajuntament de l’Eliana ha convocat, per primera vegada, una nova línia d’ajudes destinades a l’adquisició d’equips informàtics, dirigides a persones joves d’entre 14 i 30 anys. Concretament, es tracta d’una subvenció que concedirà 60 beques amb un import de 100 euros per a l’adquisició de dispositius i serveis relacionats amb les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (TIC), efectuada com a màxim en els últims 2 anys, ja siga tauleta o chromebook, portàtil o ordinador de taula.

L’objectiu de la iniciativa, dotada amb 6.000 euros, és incentivar l’adquisició de dispositius i serveis digitals entre el col·lectiu de persones joves amb menors recursos econòmics, possibilitant-los l’accés a la societat de la informació i el coneixement en igualtat de condicions que la resta de la ciutadania en general.

Podran ser beneficiaries d’aquestes ajudes les persones joves empadronades a l’Eliana un mínim de 6 mesos que tinguen un compte bancari propi. El termini per a presentar les sol·licituds està ja obert i finalitzarà el pròxim 10 d’octubre i es podrà realitzar preferentment a través del tràmit habilitat en la Seu Electrònica, on també es poden consultar les bases, o de manera presencial a l’Ajuntament. Les persones interessades a rebre més informació poden escriure al correu electrònic elijove@leliana.es o cridar al telèfon 96 275 80 30 i marcar l’extensió 121 o 163, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Juan Espinosa, regidor de Joventut, ha subratllat la importància d’impulsar mesures de democratització digital com aquesta que faciliten l’accés de les i els joves a material necessari per a potenciar el seu desenvolupament personal i professional i contribuir així a millorar les seues expectatives educatives, socials i laborals.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà