Benaguasil aposta per un nou curs carregat d’activitats per a tots els públics

Activitats d’oci, temps lliure, salut i benestar, esportives són algunes de les propostes oferides

Després de la finalització de l’estiu, l’Ajuntament de Benaguasil torna a oferir una bateria d’activitats, cursos i tallers, que són molt demandats pels veïns.

Ioga, dibuix i pintura, escacs i pilates són algunes de les activitats que es duran a terme en el Centre de la Joventut, mentre que pilates, abdominals hipopresivos i llatí danse podran practicar-se en el Casal Social.

També amb el començament del mes d’octubre donaran inici les activitats incloses en el programa “Benaguasil Cuida’t”, l’objectiu de la qual és fomentar els hàbits saludables i l’envelliment actiu de les persones majors. El programa municipal inclou activitats diverses com a ball en línia, cursos de formació i gimnàstica de manteniment.

L’oferta es completa amb els programes “Salut al teu barri” per a fomentar la pràctica de l’activitat física i l’esport a l’aire lliure entre la ciutadania i el programa “Ment Sana” que inclou xarrades sobre salut mental i el taller “Activa la teua ment”, per a ajudar les persones majors a exercitar la seua ment a través de jocs, dinàmiques i altres activitats que els ajuden a estimular el seu cervell, i a previndre l’envelliment cerebral.

“Des del Consistori tornem a impulsar una atractiva oferta i que aposta per la ciutadania en general, amb múltiples activitats dirigides a la població infantil, juvenil i adulta per a fomentar l’oci i temps lliure, l’esport, la salut i el benestar de la població”, han assenyalat fonts municipals.

Les persones interessades a participar en algunes de les activitats poden realitzar la inscripció a l’Ajuntament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà