L’Eliana es reuneix amb FEPEVAL per a impulsar el Polígon Industrial

En les pròximes setmanes es faran reunions amb propietaris i empreses per a enfortir l’espai

L’Ajuntament de l’Eliana s’ha reunit aquest matí amb el president de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL), Diego Romá. La cita ha servit per a establir accions que servisquen per a impulsar la nova àrea industrial de l’Eliana. L’alcalde del municipi, Salva Torrent, ha explicat “la necessitat de convertir la zona en referent perquè les empreses vengen a instal·lar-se en el nostre municipi per a fomentar l’economia i l’ocupació local”.

La cita que ha comptat amb la participació de la tinenta alcalde del municipi, Marta Andrés, i el president de l’Associació de propietaris del polígono industrial de l’Eliana, Diego Sanía, ha servit per a posar sobre la taula els primers passos a seguir per a constituir una Entitat de Gestió i Modernització (EGM) a l’Eliana. Es tracta d’una mesura impulsada per la Generalitat Valenciana a través de la Llei 14/2018, de 5 de juny, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana i que cerca la col·laboració públic-privada per a convertir les àrees industrials en territoris amb futur, on s’atenga la necessitat de les empreses instal·lades, dels propietaris i s’integren en el municipi.

Així, s’ha establit que en les pròximes setmanes es faran diverses reunions que atenent públics diferents (personal polític i tècnic de l’ajuntament d’una part i empresaris i propietaris del Polígon de l’Eliana d’altra banda) es puga aprofundir i conèixer els passos a seguir per a la constitució de la EGM.

Polígon industrial de l’Eliana

El nou entorn empresarial altament competitiu que s’erigeix, alhora, en nou espai d’Innovació, tant per la seua cuidada ubicació amb accés directe a l’autovia CV-35, la seua proximitat a l’aeroport o la seua proximitat al nucli urbà, que li dota de multitud de serveis, com per la seua dotació de zones verdes i aparcaments. Aquest futur espai d’innovació pretén, a més, posar en valor l’assentament empresarial de caràcter industrial, no-tecnològic, a través d’un programa d’actuacions intel·ligents que utilitze els recursos existents en el sistema de ciència-tecnologia-empresa, dotant-los de recursos econòmics i humans.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà