Diputació i La Pobla de Vallbona treballen per millorar les carreteres

Les principals reivindicacions són els projectes que afecten la CV-375 i a la CV-372

L’alcalde de la Pobla de Vallbona, Abel Martí, ha acudit a la Diputació de València per a mantindre una reunió amb la vicepresidenta de la institució provincial i delegada de carreteres, Reme Mazzolari, amb l’objectiu de donar un impuls a diverses obres del municipi dependents de la diputació.

Martí ha volgut conéixer l’estat en el qual es troben diversos projectes, mostrant especial atenció en les obres de la CV-375 entre la Pobla i L’Eliana, la qual inclou una nova rotonda a l’altura del Camí de l’Assagador, amb la qual s’oferiria una major seguretat en una de les interseccions més problemàtiques del municipi.

La reivindicació de l’inici de les obres al més prompte possible perquè la CV-375 siga una realitat ho ha sigut resposta amb el compromís del començament de l’execució del projecte a curt termini, de manera que la via es trobe ja en marxa prompte.

Una altra de les vies que més preocupa el primer edil de la Pobla de Vallbona és la CV-372, que uneix al poble amb Riba-roja de Túria, i que porta més d’una dècada pendent de ser millorada, malgrat les múltiples reclamacions del passat. Esta acció es troba menys avançada que la carretera a L’Eliana, per la qual cosa s’espera que prompte s’inicie un nou projecte que permeta avançar en una carretera que requereix d’una millora important, i la qual és una reclamació de la Pobla i la ciutadania tant del municipi com d’altres pobles veïns.

“Hem vingut a la Diputació per a reivindicar dos projectes que són de transcendència vital per a la Pobla de Vallbona”, ha afirmat Abel Martí després de la reunió mantinguda amb la diputada provincial. “Són dos projectes que connectaran el nostre municipi i que hem de reivindicar des de ja, perquè siguen una realitat, perquè, encara que siguen projectes molt diferents són igual de necessaris”, ha indicat Martí.

 El primer edil de la Pobla ha reconegut que “eixim de la reunió optimistes”, asseverant que “treballarem de la mà de la diputació perquè estos projectes, i molts més, puguen ser una realitat al més prompte possible”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà