L’Eliana inicia les obres de la via per a bicis i vianants del barranc de Mandor

Via Ciclo Peatonal l'Eliana

Tindrà una longitud d’1,16 quilòmetres

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, ha signat amb l’empresa GIRSA (Gestió de Residus Sòlids SA) l’adjudicació dels treballs que donen inici a l’execució de l’obra de la via ciclopedestre d’interés natural al voltant del barranc de Mandor a l’Eliana. El termini d’execució és de quatre mesos i les obres començaran en les pròximes setmanes.

La via tindrà una longitud d’1,16 quilòmetres i una amplària de 2,5 metres i transcorrerà longitudinalment pel llit del barranc de Mandor, entre el camí de la Torre del Virrei i el carrer Terranova. Així mateix, la via es connectarà transversalment amb els principals accessos del barranc.

D’altra banda, la construcció de la via anirà acompanyada de la plantació d’arbres i arbustos en alguns punts per a un major gaudi dels ciutadans en l’entorn natural del barranc de Mandor.

L’Ajuntament ha anat recuperant en els últims anys aquest espai per a l’ús de la ciutadania a través de diferents actuacions com el Bosc de la Benvinguda, els Horts Socials, els espais d’esplai caní, el jardí de la travessia dels Rosers, la rehabilitació del Molí la Lluna i l’enjardinament del polígon industrial.

L’alcalde del municipi ha valorat molt positivament aquesta acció que “promou la mobilitat sostenible i la pràctica d’activitats lúdiques i esportives en un entorn natural”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà