Restriccions d’aigua pels treballs de millora de la xarxa de Llíria

cartel agua

Els treballs es realitzaran el 29 de febrer entre les 8 i les 16 hores

Aqualia, l’empresa que gestiona el Servici Municipal d’Aigües de Llíria, ha informat que, amb motiu de treballs de millora en la xarxa de proveïment, el pròxim dijous 29 de febrer es produirà una baixada de la pressió de l’aigua des de les 8 del matí fins a les quatre de la vesprada en alguns punts del nucli urbà.

Les zones més afectades seran les que estan més elevades, les pròximes als carrers Recaredo, Quevedo o Pic, la pujada a Sant Miquel, així com la Vila Vella.

Aqualia aconsella als veïnsque no deixen cap aixeta oberta i recomana que s’evite, en la mesura que siga possible, la utilització de qualsevol electrodomèstic que requerisca aigua per a evitar pèrdues innecessàries de cabal fins que es recupere la total normalitat del proveïment d’aigua.

Els treballs consistixen en la posada en marxa de la nova conducció general executada en les obres de reurbanització de carrer Sant Miquel.

Esta actuació està promoguda per l’Ajuntament de Llíria i finançada amb el cànon procedent de la concessió d’aigua potable.

El Consistori i Aqualia informen que estan treballant per a millorar les instal·lacions hidràuliques al municipi i garantir les necessitats d’aigua per als pròxims anys. A més, recorda que, per a qualsevol dubte o aclariment, les persones usuàries disposen del Centre d’Atenció al Client, telèfon 900814081, disponible les 24 hores del dia.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà