Tres detinguts per robar 26 rotllos de gespa artificial en l’Eliana

robo cesped eliana

El valor del sostret ascendeix a 6.000 euros

La Guàrdia Civil de València en col·laboració amb Policia Local de L’Eliana, en el marc de l’operació “DEPSE”, ha detingut a tres homes de nacionalitat espanyola i romanesa, per un delicte de furt a l’Eliana.

L’operació va començar quan els agents van tindre coneixement de la sostracció de 26 rotllos de gespa artificial en les instal·lacions d’un centre esportiu de l’Eliana, valorat en 6.000 euros.

Fruit d’una àrdua labor d’investigació els agents constaten com un vehicle d’una empresa de seguretat privada, seguit d’un altre vehicle de grans dimensions accedeix al centre esportiu i tres persones sostrauen el material.

Gràcies al Pla Coopera la finalitat del qual és establir el model de relació entre el Cos de la Guàrdia Civil i les entitats de Seguretat Privada per a potenciar el suport operatiu mutu mitjançant l’intercanvi d’informació, es realitzen gestions aconseguint identificar al treballador d’aquesta empresa.

Finalment, els agents van identificar i van detindre a les tres persones per un delicte de furt i van recuperar el material sostret que va ser retornat al seu propietari.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 de Llíria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà