Arxiven la causa contra Francis Montesinos per delictes sexuals contra menors

No han resultat acreditats els indicis de delicte

La titular del Jutjat d’Instrucció 5 de Lliria ha acordat l’arxiu provisional de la causa contra el dissenyador Francis Montesinos per un suposat delicte contra la llibertat sexual dels menors.

Segons han confirmat fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, l’arxiu es produeix en entendre la jutgessa que de les diligències d’investigació practicades no han resultat acreditats els indicis de delicte pels quals es va incoar la causa.

La jutgessa va prendre aquesta decisió després que la defensa sol·licitara l’arxiu i la Fiscalia informara que no s’oposava a això.

Montesinos va declarar el maig passat en una causa contra la llibertat sexual de menors d’edat en una causa en la qual estava imputat al costat d’altres dos adults.

El referit jutjat va incoar diligències sobre aquest assumpte a l’octubre de 2022 després de recaptar informació sobre una denúncia presentada per Francis Montesinos per l’assalt al seu habitatge.

Després de rebre un atestat ampliatiu de la Guàrdia Civil la jutgessa va decidir obrir una segona investigació, de la qual Montesinos queda ara al marge.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà