María José Marco (PP), nova presidenta de la Comissió de Treball de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge de la FVMP

maria jose marco

María José Marco, portaveu del PP a l’Eliana, ha sigut nomenada presidenta de la Comissió de Treball de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP).

La constitució de la comissió de treball va tindre lloc en aquesta Conselleria i va estar presidida per la Vicepresidenta Segona de la Generalitat Valenciana i Consellera Susana Camarero, comptant també amb la presència d’Asunción Quinzá, Secretària Autonòmica d’Igualtat i Rocío Cortés, alcaldessa de Requena i presidenta de la FVMP, així com de Miguel Bailach, secretari general i Modest Martínez, sotssecretari d’aquesta entitat.

En la Comissió de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge de la FVMP es treballarà i abordaran sobretot temes d’índole social i d’habitatges socials en col·laboració directa amb els diferents municipis de la Comunitat Valenciana, temes importants per a millorar la vida i la situació de les persones més vulnerables i que més ho necessiten, afavorint així l’evolució de cadascun dels municipis de la nostra comunitat.

Aquesta comissió de treball, composta per alcaldes i portaveus de diferents partits polítics, buscarà sempre el consens i la unanimitat en tots els acords que es posen sobre la taula, amb la finalitat de buscar solucions conjuntes i coordinades per a millorar l’assistència social en els nostres municipis amb els quals estaran contínuament interconnectats.

Per a Marco “és tot un orgull i una gran responsabilitat. Vull agrair a la Vicepresidenta de la Generalitat, Susana Camarero, i a la Presidenta de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Rocío Cortés, que hagen comptat amb mi per a presidir una comissió de treball tan important i vital que servisca per a fer millor la vida de les persones que més ho necessiten, assumisc el càrrec i el compromís d’aquest nou projecte amb molta il·lusió i responsabilitat, posant-me a la disposició de tot aquell que el necessite”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà