L’Eliana posa ‘dents de drac’ per a la pacificació del trànsit

trafico l'Eliana

En els voltants de la Torre del Virrei

L’Ajuntament de l’Eliana ha implantat un nou sistema de senyalització horitzontal per a les carreteres per a millorar la seguretat en els voltants de la Torre del Virrei.

Així s’ha senyalitzat en la via les anomenades “dents de drac” que cerquen que la carretera semble més estreta. Efecte pel qual i per precaució els usuaris disminueixen la velocitat. Així s’aconsegueix reduir les velocitats del trànsit rodat i així s’eviten possibles accidents provocats per aquest motiu.

“La nostra prioritat és continuar aportant solucions per a pacificar el trànsit en el nostre municipi i aconseguir la reducció de la velocitat dels vehicles. Posem en marxa iniciatives pioneres que ajuden a aconseguir els nostres objectius”, ha explicat l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent.

L’Ajuntament estudiarà els resultats d’aquest sistema i si el resultat fora positiu podria traslladar-se a altres zones del municipi. Les “dents de drac” són una marca viària de la Direcció General de Trànsit (DGT) col·locada en diferents carreteres diferents carreteres que cerca la pacificació del trànsit.

Es tracta d’una mesura de caràcter lleu, reversible; no és una infraestructura dura que molesta a les persones conductores ni danya els vehicles.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà