Serra obri les votacions del Concurs de Fotografia Pascual Navarro

cartel serra

Fins el 28 de maig les 23:59 hores

Ja es poden votar les fotografies presentades a la 9 edició del Concurs de Fotografia Pascual Navarro. Des de hui i fins a les 23.59 hores del pròxim 28 de maig estan obertes les votacions per a triar la imatge guanyadora. Les obres estan publicades a la pàgina que l’Ajuntament de Serra té a la xarxa social Facebook.

La foto guanyadora serà aquella que més m’agrada obtinga durant els dies en què està oberta la votació.

En esta edició s’han presentat 13 treballs amb una temàtica comuna: la primavera i els valors ambientals i de preservació del nostre entorn natural, cultural i paisatgístic. El concurs vol retre homenatge a Pascual Navarro, ambaixador fotogràfic del municipi de serra que va faltar el 6 l’abril de 2017.

“Recordem a Pascual Navarro cada any amb este concurs. Ell era un enamorat de Serra i la fotografia i així ho va demostrar sempre” manifesta l’alcaldessa, Alicia Tusón.  Seguint amb ese esperit, les propostes  presentades al concurs són inèdites i originals i han estat realitzades dins el terme municipal de Serra durant el present any.

El  29 de maig es donaran a conéixer els premiats. Els premis consistiran en dos xecs regal per a gastar al comerç local. El guanyador rebrà un xec regal valorat en 80 euros i el finalista un de 40€.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà