Obri la nova sala d’estudi de l’Eliana les 24 hores en exàmens

Per accedir en horari nocturn serà necessari un codi únic, personal i intransferible

L’Ajuntament de l’Eliana ha obert hui les portes de la nova sala d’estudi. Situada a la remodelada Casa de la Cultura Josep Maria Àngel podrà utilitzar-se 24 hores al dia durant el període d’exàmens.

Un nou espai de més de 500 metres quadrats que facilitarà la concentració i l’estudi dels veïns i veïnes de l’Eliana. “Es tracta d’un nou espai acollidor, adaptat a l’estudi i obert 24 hores que ajudarà els joves de l’Eliana a preparar els exàmens”, ha explicat l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent.

Perquè els i les estudiants de l’Eliana puguen accedir a la sala d’estudi les 24 hores del dia, serà necessari disposar d’un codi únic, personal i intransferible que haurà de sol·licitar-se a l’Ajuntament. Aquest tràmit podrà realitzar-se a través de la seu electrònica en aquest enllaç.

Si alguna persona no disposa de certificat digital podrà obtindre’l de manera gratuïta a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) així com resoldre qualsevol dubte sobre aquest tema. Es recorda que està operativa la següent adreça de correu electrònic elijove@leliana.es per a atendre la ciutadania.

Una vegada registrada la sol·licitud i validades les dades, en els següents dies s’enviarà una notificació amb un codi que permetrà l’accés a la sala durant tot el dia. Es recorda que perquè els menors d’edat puguen rebre el codi i utilitzar l’espai haurà de tramitar i aportar la documentació el pare/mare o tutor/a legal.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà