L’Eliana: ‘Mou fitxa, et toca!’ el 25 de maig

La Regidoria d’Educació i Infància juntament amb la de Sostenibilitat Ambiental han organitzat per al dissabte 25 la jornada ‘Mou fitxa, et toca!’. Es tracta d’una acció ludicoeducativa per a commemorar el Dia Internacional del Joc, que se celebra el 28 de maig, i el Dia Internacional del Medi Ambient, el 5 de juny.

Considerant el joc com una de les eines educatives més eficaces, la conscienciació de la infància sobre temes mediambientals es veu reforçada a través d’activitats com tallers, exposicions, gimcanes, jocs de taula, jocs tradicionals i joc lliure dirigits al sector més jove de la ciutadania.

L’escenari serà el passeig de Secondo Baldín del Parc de la Pineda i l’horari d’11.00 a 14.00 hores. Cal destacar que a les 12.30 h tindrà lloc un concert a càrrec de l’Escola Coral de l’Eliana amb Dani Miquel, sota el títol de ‘Volem’.

Serà una jornada en què xiquetes i xiquets seran protagonistes, però que podran gaudir tots els membres de la família, amb la qual cosa es faciliten les relacions intergeneracionals en les quals persones de qualsevol edat podran jugar posant en valor el respecte pel medi ambient.

El primer edil de l’Eliana, Salva Torrent, ha destacat la importància d’inculcar als més xicotets els valors de preservació del medi ambient, “és el joc el vehicle idoni per a fer-ho d’una manera profitosa, lúdica i divertida”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà