Correos posa en circulación en L’Eliana un segell dedicat al Dia Olímpic

Correus ha elaborat un segell conmemoratiu dedicado al Dia Olímpic 2024. L’Eliana’ que va tindre lloc el passat 8 de juny en la localitat del Camp del Túria. Aquest segell ha sigut impulsat per ANFIL (Associació Nacional d’empresaris de filatèlia, numismàtica i col·leccionisme d’Espanya).

El segell commemoratiu està dissenyat perquè filatèlicos i clients puguen cancel·lar els seus enviaments postals amb aquesta imatge que mostra el logotip de la Reial Acadèmia Olímpica Espanyola.

Aquest tipus de segell col·labora amb la difusió d’esdeveniments especials, tradicions i festes de diferents localitats a través de la impressió d’aquests motius sobre els enviaments postals.

L’origen dels matasellos respon a la inutilització de la taxa de franqueig, però al llarg dels anys ha adquirit un altre valor pel seu rellevant impacte en el col·leccionisme filatèlic, en representar la seua empremta una comunicació dels grans esdeveniments, els valors i els assoliments de la nostra societat, que reforça la imatge i presència del segell de Correos.

L’Ajuntament de L’Eliana va celebrar el 8 de juny el Dia Olímpic 2024 organitzat pel Comité Olímpic Espanyol (COE), agafant el relleu de la ciutat de Valladolid que va acollir aquesta mateixa celebració en 2023.

El Dia Olímpic se celebra tots els anys des de 1948. Un dia que convida a totes les persones de qualsevol lloc del món a mantindre’s actius i moure’s.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà