L’Eliana rep als participants del ral·li solidari pel desert

Els veïns Yago Silvestre i Pedro Crespo van competir en UNIRAID

El Poliesportiu Municipal ha rebut aquesta setmana als elianers Yago Silvestre i Pedro Crespo, els dos components de l’equip participant en UNIRAID, un ral·li solidari que va tindre lloc el mes de febrer passat al Marroc i en el qual van participar gràcies, entre altres, al patrocini de l’Ajuntament de l’Eliana i a diverses empreses locals.

Els dos veïns de 20 anys, companys i estudiants de Telecomunicacions i ADE a la Universitat Politècnica de València (UPV) van recórrer durant 8 dies uns 3.000 km travessant el desert marroquí de nord a sud. En el viatge van repartir prop de 60 quilos de material solidari com a joguets, material escolar i equipament esportiu en llogarets necessitats, podent conéixer de primera mà la realitat d’aquesta zona.

Aquesta és la primera experiència de tots dos en aquesta mena d’esdeveniments esportius, i a pesar que tan sols van comptar amb tres mesos de preparació, van aconseguir completar la carrera entre els quinze primers, d’un total de 60 participants. No obstant això, la prova no va estar lliure d’obstacles i, a més dels problemes propis d’un vehicle antic, els joves van haver d’enfrontar-se a intenses pluges, i fins i tot, a la neu en ple desert que els va fer trobar-se amb carreteres tallades i adaptar la conducció a les condicions i exigències del terreny.

Preguntats per si repetirien l’experiència els jovens afirmen amb un rotund si i han anunciat la seua intenció de continuar competint en aquesta mena d’esdeveniments, encara que amb un caràcter més professional.

Des de l’Ajuntament l’alcalde, Salva Torrent, ha volgut felicitar-los públicament per la seua gesta, tant en el seu vessant esportiu com solidari, posant en valor el suport de l’Eliana als seus joves esportistes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà